Predikantencoaching

Ben jij predikant en heb je behoefte aan een coach omdat je met vragen zit over jezelf en/of je werk?
Wil jij jezelf authentieker, beter en dieper leren kennen, zodat je jezelf en je gemeente nog beter van dienst kunt zijn?
Heb je niet zozeer behoefte aan praatsessies, maar veel meer aan zelfkennis-inzichten die je direct in je werk kunt implementeren?

Dan is coach- en inspiratiepraktijk Leefjijwijzer the place to be. Ik ben zelf predikant geweest en heb hart voor het complexe vak. Als theoloog maak ik daarbij snel en kundig verbinding met je. Je ervaart en ondergaat een doordachte en doorleefde manier van werken die je dichter bij je eigen kern brengt.

Zo gaan we aan de slag

Je kunt kiezen uit twee prachtige zelfkennismethoden: de KernTalentenanalyse en het Enneagram.

De KernTalentenanalyse geeft een uniek-persoonlijk inzicht in je energieniveau. Je krijgt inzicht in je aard, potentieel en intrinsieke motivatie, oftewel: wie ben ik, wat kan ik in potentie (mits training en opleiding) en wat wil ik van nature?

Het Enneagram (“Negen Typen-model”) geeft een psychologische verdieping van je persoon. Via een SelfScan krijg je je ego-patronen in kaart. Je lagere ego en je hogere ego, inclusief groeipad. Ook krijg je inzicht in je fixatie, passie, hoofdzonde. Leefjijwijzer biedt daarbij meer dan je favoriete type. Via Trityping krijg je zicht op de minimaal drie typen die jouw psychologische persoonlijkheid bepalen. In elk centrum – buik, hart en hoofd – heb je namelijk een favoriet type. Deze drie typen samen geven je enorm veel psychologische zelf- en mensenkennis.

Theologische verdieping

Onze theologische interesse en studie verbindt deze twee prachtige methoden met bijbelse theologie. We onderzoeken welke verhalen, inzichten en levenswijsheden van toepassing zijn op jouw karakter, levenswijze en werkwijze. Deze derde laag geeft niet alleen een verfrissende kijk op jezelf, ook je bijbelvisie en bijbelgebruik zelf krijgt een boost die als heilzaam en uniek wordt ervaren. De verhalen komen echt dichtbij…

Spreekt deze werkwijze jou aan?

Neem dan eens vrijblijvend contact met me op. Naar wens kan ik je in contact brengen met predikanten die deze coaching bij Leefjijwijzer met plezier en succes hebben gevolgd. Uiteraard hebben zij voor dit contact toestemming gegeven.

David Heek

Liever sneller contact? Bel of app me.

0652134511