Leef en werk met jouw unieke Kerntalenten

Je zoekt naar richting in je huidige werk of een nieuwe baan. En je wilt zeker weten dat jouw uiteindelijke keuze echt bij jou past.

Ik help je graag aan inzicht in jezelf en in werkzaamheden die je energie, plezier en zin geven.

Hoe het werkt? Origineel, biologisch en fenomenaal!

Via de spellen, interesses en activiteiten die je als kind voor je puberteit deed, komen jouw 23 Kerntalenten op tafel te liggen. Binnen 3 uur krijg je een blauwdruk van jezelf, waarvan je een levenslang geldend verslag kunt krijgen die we samen bespreken en verdiepen. Op basis van jouw uniek-persoonlijk Kerntalentenprofiel maak je voortaan gefundeerde en energiegevende keuzes in je werkzame en privéleven.

Waarom wil je een Kerntalentenanalyse? 

1. WERK & LOOPBAAN
Hoe je het ook wendt of keert: iedereen is gebaat bij werk waarin je goed bent, en vooral: waarin je zin en plezier hebt.

Lees verder
Ken je Kerntalenten en het is niet langer nodig om werkzaamheden te doen die geen recht doen aan jouzelf.  Merk op dat de stijging van eigenwaarde en zelfvertrouwen één op één opgaat met productiviteit, resultaat, tevredenheid en geluk.

Met kennis van de Kerntalenten verlaag je de kans op bore- en burnout aanzienlijk. Ook in het herstel van deze ziekte zijn je unieke Kerntalenten van grote waarde. Je krijgt zicht op welke sterke en energiezevende Kerntalenten lang en intensief kunnen worden ingezet, oftewel: wat werkplezier oplevert. De aandacht op de kleine, energielekkende Kerntalenten kan worden geminimaliseerd, of worden uitbesteed aan anderen.

Wil je weten of je een nieuwe functie of een eventuele promotie moet verzilveren? Ontdek je Kerntalenten en beland gegarandeerd niet op het niveau van onvermogen of demotivatie.

2. ZELFKENNIS
In de oneindige stroom van informatie, prikkels, verwachtingen en werkzaamheden verlies je zomaar jezelf.

Lees verder
Het is de paradox van onze tijd. We hebben alle informatie voorhanden, en tegelijk kunnen we aan onszelf voorbijlopen. Met de Kerntalentenanalyse zet je jezelf weer met beide benen op de grond, en neem je tijd voor jezelf. Daarbij is de unieke kracht van de Kerntlalentenanalyse dat het leven dat je tot nu toe leefde, word bekeken. Niet psychologisch of therapeutisch, maar biologisch. Want als kind heb je (onbewust!) de kiemen van je Kerntalenten uitgeleefd. In spellen, activiteiten en interesses. Daaruit volgen je volwassen Kerntalenten, en word je je bewust van jezelf. Ware, werkelijke zelfkennis!

3. ZINGEVING
Niets is zo energievretend als geen zin in je werk hebben. Voel jij je al een tijd lusteloos, rusteloos of leeg? Er is hoop.

Lees verder
Zingeving of spiritualiteit kunnen we zomaar vaag of esoterisch maken. Maar in de kern komt zin volgens mij hier op neer: dat je geest, lijf en hart goed met elkaar samenwerken. Dag in dag uit.

Daarvoor heb je zelfkennis nodig.

Ontdek je Kerntalenten en word je bewust van wat écht bij jou past. Dan weet je, dan voel je én dan doe je waarvoor jij in de wieg bent gelegd.

Hoe beter je jezelf kent, hoe meer je daden daarmee in overeenstemming komen en hoe meer levensgeluk en werkplezier je ervaart.

Dat is voor mij de kern van zingeving. En ik denk dat dit zowel gegeven zin is als zin die je daadwerkelijk zelf aan het leven geeft.

Kies jouw Kerntalenten-pakket

(Tarieven zijn voor particulieren inclusief btw)

Kerntalentenanalyse Basis
€ 865
Gekozen bij afgebakende recruitmentvragen: assessments. Past een werknemer bij de vacature, bij ons bedrijf?

1. Een online-vragenlijst
2. Het interview
3. Direct uitslag: jouw unieke Kerntalentenprofiel met audio-opname
4. Uitdraai Kerntalentenprofiel
5. Een terugkoppelingsgesprek met werkgever en a.s. werknemer.

NB. Dit proces loopt geheel mondeling, in het pakket zit geen levenslang geldig verslag. Uiteraard is dit verslag alsnog en tegen meerprijs te verkrijgen.

Kerntalentenanalyse Premium
€ 1210
Gekozen bij vragen rond loopbaanadvies en persoonlijke ontwikkeling.

1. Een online-vragenlijst
2. Het interview
3. Direct uitslag: jouw unieke Kerntalentenprofiel
4. Uitgebreid Kerntalentenanalyseverslag
5. Feedbackgesprek op het verslag:
5a. Vragen over het verslag
5b. Loopbaanadvies: huidige baanversterking of outplacement?
5c. Vaststelling van favoriete werkdomeinen a.d.h.v sterkste Kerntalenten
5d. Bespreking van persoonlijke ontwikkeling (kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen, energiegevers en -lekkers, innerlijke tegenstrijdigheden e.d.)
6. Wanneer gewenst 1 of 2 vervolggesprekken
7. Wanneer gewenst gedurende het traject spiritueel-theologische verdieping

Leefjijwijzer All In Pakket
€ 1995
Gekozen voor diepgaande persoonlijke ontwikkeling: Kerntalenten en enneagram.

1. Zie Kerntalentenanalyse Premium. Plus:
2. Verdiepende koppeling met je favoriete enneagramtype(n)
3. Een enneagramtypeverslag
4. Wanneer gewenst spiritueel-theologische verdieping

Vragen? Reken op een snelle reactie

Heb je een vraag over de Kerntalentenanalyse? Weet je nog niet welk pakket bij jou past? Of heb je een andere vraag?
Neem gerust contact met me op. Vaak reageer ik nog op dezelfde dag.

David Heek

  Ik ga akkoord met de privacyverklaring in de footer en geef toestemming voor het opslaan van mijn gegevens om contact met mij op te nemen.

  Hier gaan je Kerntalenten over

  Met jouw Kerntalentenprofiel krijg je inzicht in werkzaamheden die jou van nature energie geven, energieneutraal houden of energie bij je lekken. Je sterke, halve en kleine Kerntalenten beïnvloeden elkaar, waardoor je een uniek-persoonlijk profiel krijgt. Er zijn meer dan 94 miljard profielen mogelijk!
  Kerntalenten gaan over de volgende competenties en werkgebieden:

  Creativiteit
  (4 kerntalenten)

  Management & Organisatie
  (3 kerntalenten)

  Management, ondernemerschap en directie
  (5 kerntalenten)

  Persoonlijk leiderschap
  (12 kerntalenten)
  Lees verder

  Empathie & Flexibiliteit
  (5 kerntalenten)

  Samenwerking en behoefte aan sociaal samenzijn
  (4 kerntalenten)

  Marketing & Sales
  (4 kerntalenten)

  Rationaliteit
  (2 kerntalenten)

  Financiën
  (3 kerntalenten)

  Competitie tegen anderen en jezelf
   (2 kerntalenten)

  ZZP-/Ondernemerschap
  (2 kerntalenten)

  Sport, actie en behoefte aan (bewegings)ruimte
  (7 kerntalenten)

  Kennisverwerving en mate van Generalisme/Specialisme
  (2 kerntalenten)

  Naar buiten treden: Informatieoverdracht, Verkoop & Overtuiging, Show & Entertainmentbehoefte
  (3 kerntalenten)

  Veerkracht
  (3 kerntalenten)

  Perfectionisme en Oog voor details
  (5 kerntalenten)

  Zo verloopt het Kerntalententraject

  a. Een onlinevragenlijst (± 20 minuten)

  Voorafgaand aan de ontmoeting ontvang je als opwarmertje een onlinevragenlijst met meer dan 125 spellen, interesses en activiteiten. Dit helpt jou om je terug te brengen naar je kindertijd en deze spellen te waarderen. Hoe leuk vond je ze om te doen?

  Lees verder

  b. Het interview (± 2 uur)

  In mijn coachpraktijk in Bunschoten (of als je wilt: online) neem ik het interview met je af. Ik laat je ronduit vertellen over je kindertijd en allerlei spellen en interesses. Dit is erg leuk en positief. Niet praten over jezelf. Wel heerlijk praten over wat je als kind allemaal hebt gedaan.

  c. De uitslag (± 1 uur)

  De uitslag volgt direct op het interview. Je krijgt je 23 Kerntalenten op tafel te zien, en in dit uur vertel ik je alvast de belangrijkste inzichten en combinaties.

  d. Het Kerntalentenanalyse-verslag

  In een uitgebreid rapport dat levenslang met je meegaat, werk ik jouw unieke en hoogstpersoonlijke Kerntalenten-constellatie uit. Je krijgt diepgaande kennis van jezelf die je nooit meer kunt én wilt ont-weten. Op basis hiervan kun je je positieve en duurzame keuzes maken.
  Naar wens krijg je het het verslag in kleur geprint naar je thuisadres opgestuurd.

  e. Terugkoppeling (± 1 uur)

  Binnen twee weken na ontvangst van het verslag vindt er een terugkoppeling plaats, waarvoor we samen een afspraak maken. Jij mag zelf bepalen of deze terugkoppeling digitaal of in mijn coachpraktijk plaatsvindt.

  f. Ervaringen, ontwikkeling & groei (± 1 uur)

  Je doet een Kerntalentenanalyse om essentiële en effectieve veranderingen door te zetten. Jouw ontwikkeling staat centraal. Daarom kun je na 3 én na 9 maanden opnieuw contact met me opnemen om kosteloos met mij te sparren over jouw ervaringen met de Kerntalenten. Lukt het je om ze uit te leven? Waar loop je (nog) tegenaan bij de toepassing van je Kerntalenten?

  Zij ontdekten hun Kerntalenten al

  In ade afgelopen anderhalf jaar hebben meer dan 115 kandidaten de Kerntalentenanalyse bij Leefjijwijzer gedaan. Een aantal cliënten deelt – met toestemming – hun positieve ervaringen met de Kerntalentenanalyse. Ken je iemand uit de lijst? Via de socials zijn ze eenvoudig te bereiken, en bereid om hun verhaal met je te delen. Waarvoor dank!

  Jouw Kerntalentenanalist-plus

  Mijn naam is David Heek, 41 jaar, en ik mag alweer 5 jaar mensen dichter bij hun ware aard brengen.

  Als Erkend Kerntalentenanalist help ik cliënten om loopbaan- en (vervolg)studiekeuzes te maken waarvan ze blij worden. Het raakt me altijd als ik zie hoe mensen soms tot tranen toe geroerd worden als zij bij hun kern en verlangen komen. ‘Nu weet ik wat ik wil!’

  Als professioneel opgeleid enneagram-specialist begeleid ik cliënten om zichzelf dieper te leren kennen. Deze methode verbind ik graag aan de Kerntalentenanalyse. Meer over deze methode lees je op de SelfScan-pagina.

  Ik word ervaren als een Kerntalentenanalist-plus. Ik verdiep unieke Kerntalentenprofielen met opgedane psychologische of theologische kennis. In korte tijd kan ik mensen helpen aan een dosis zelfkennis waarvan ze hun verdere leven plezier hebben.

  Locatie Leefjijwijzer Eemlandhoeve, Bisschopsweg 7, Bunschoten-Spakenburg

  Liever direct contact? Bel of app me gerust.

  0652134511

  Kerntalentenanalyse? In het kort:

  ✓ Inzicht in je aard, natuurlijk potentieel en intrinsieke motivatie
  ✓ Je ontdekt welk werk of welke studie jou energie geeft, en waar je energie lekt
  ✓ Kort & krachtig: 0,5 uur vragenlijst, 2 uur uitvraag en 1 uur terugkoppeling
  ✓ Positief vanuit wat jij leuk vond in je speelgedrag als kind
  ✓ Levenslang geldige en gedegen blauwdruk waarop je bij keuzes terug kunt vallen