Ken jezelf? Scan jezelf!

Wat jij wilt met jouw SelfScan!

Je wilt een basis leggen onder je studiekeuze of de volgende stap in je loopbaan. Je wilt elkaar als partners beter leren kennen, voor je huwelijk of juist al na jaren samen. Je wilt een stevig fundament onder je leven leggen. Wie ben ik? Hoe zit ik in elkaar? Hoe doorbreek ik terugkerende (gedrags)patronen?

Je wilt begrijpen hoe je naar je zelf en naar anderen kijkt, en waarom. Je wilt, soms na jaren werk of een relatie, wel eens weten wie je bent.

En: je wilt hier niet maanden mee bezig zijn maar in één dagdeel met jezelf aan de slag.

Je weet wat je wilt. Investeren in zorg en kennis van jezelf!

Hoe het werkt?

a. Eén-op-één, eerlijk, direct.
We ontmoeten elkaar in mijn coachpraktijk in Bunschoten (foto), maar altijd face to face.* Je hekelt, net als ik, zoetsappigheid en gepraat-in-de-ruimte. We gaan voor kwaliteit en inhoud, in een fijn en lekker tempo. En…alles mag worden gezegd!

*Het is ook mogelijk om de SelfScan samen online af te nemen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

b. Drie onderdelen in drie uur.
1. Kennismaking.
We stemmen op elkaar af om verwachtingspatronen eerlijk en helder op tafel te krijgen. Jij vertelt me naar de reden van de SelfScan, en je huidige status op je werk en/of je relatie.
NB. Je kunt er ook voor kiezen om dit vooraf in een gratis telefoongesprek (0652134511) met mij te doen.

2. De SelfScan.
Tijdens een SelfScan gaan we de diepte in rond jouw persoonlijkheid. Ik stel de vragen, jij reageert intuïtief en authentiek. Soms vraag ik door, soms ga ik door… naar de volgende vraag. Juist het grote aantal vragen en doorvragen levert een realistisch beeld op van wie jij bent. Als tool gebruik ik de diepte en veelzijdigheid van het enneagram**.

3. Analyse, inspiratie, ontwikkeling.
Direct na de SelfScan hoor je van mij het resultaat. Je zogenaamde (enneagram)type maak ik je kenbaar, het favoriete luik waardoor jij naar jezelf en anderen kijkt. In elk type zit gelaagdheid, behorend bij dat type. Elk type kent een passie en vermijding (zie in de afbeelding hiernaast, in het “podium” van type 2 ‘De Helper’). Maar je hebt ook een afweermechanisme, een deugd en een Hoger Idee, een fixatie en een valkuil/hoofdzonde. Ik leg je dit allemaal helder en inspirerend uit, en we gaan na in hoeverre je dit alles bij jezelf herkent. En natuurlijk wat jou precies jou maakt hierin, en hoe je je kunt ontwikkelen.

De SelfScan: ook voor later gebruik!

Ga ervan uit dat je inzichten over jezelf krijgt die je nog niet eerder hebt opgedaan. Ik maak vaak mee dat mensen opeens bewust worden van zichzelf. Dat is prachtig om te zien, en nog mooier om zelf te ervaren. En daarmee kun je sowieso verder met je leven. Het grote voordeel is dat we nu ook samen een basis hebben gelegd. In geval van vragen of issues in de toekomst is het heerlijk om op die basis terug te kunnen vallen!

Jouw investering:

a. Een SelfScan Basis duurt tussen de 2,5 en 3 uur. Wanneer je kiest voor SelfScan Plus kun jijzelf bepalen hoe ver, diep en lang je aan de slag wilt met de SelfScan.

b.Financiële investering: vanaf 297 euro. De factuur ontvang je binnen 14 dagen na de afname van de SelfScan. Het genoemde bedrag is excl. BTW voor cliënten uit het bedrijfsleven.

c. Je gaat voor een investering waar je je hele verdere leven plezier van hebt. Zelfkennis voelt werkelijk van onschatbare waarde.

Ik hoop je te zien. Want dit zou wel eens kunnen zijn wat jij wilt!

David Heek
Coach & Inspirator

**Het enneagram is een millennia-oud gedragsmodel dat oorspronkelijk in het Oosten is ontstaan. Er bestaan verschillende visies op de wijze waarop het in het Westen terecht is gekomen. Zeker is dat zowel wijze mensen binnen het Christendom (zoals de woestijnvaders, Richard Rohr) als in het seculiere domein (zoals Helen Palmer, Don Richard Riso, Russ Hudson) van grote waarde zijn geweest in de doordenking en de verspreiding van het enneagram. In de afgelopen 17 jaar heb ik me in het model verdiept, een opleiding gevolgd en theologische en psychologische dwarsverbindingen gelegd waarvan ik je graag de vruchten laat plukken.

Lees hier een inleiding op het Enneagram
Welke SelfScan past bij jou?
Selfscan Basis
297
Krijg in één dagdeel basic insight in jezelf, en leg een stevig fundament voor de rest van je leven.

Verloop van de ontmoeting:

- Intake
- De SelfScan
- Analyse & Inspiratie
- Duur: 2,5 - 3 uur

Binnen 14 dagen na de SelfScan krijg je via mail de Analyse opgestuurd (Standaard Format).

NB. Heb je behoefte aan meer ontmoetingen, dan is dit uiteraard bespreekbaar.

Selfscan Plus
497
Ga voor een inspirerende verdieping van je zelfkennis, en krijg meer grip op en begrip voor jezelf.

Verloop van de ontmoeting:

- Zie de stappen in SelfScan Basis.

Extra:

- Je ervaart je werk en privéleven na de SelfScan bewuster. Deze ervaringen gaan we bespreken en uitdiepen.
- Je maakt kennis met je vleugeltype: het luik naast je Basistype. Wat zegt die combinatie over jou? Zit je meer in je vleugel of meer in je basis en bij jezelf?
- Je legt de verbinding van je Basistype (je favoriete luik naar jezelf) met de andere typen in jezelf: je favoriete hoofd-, hart- en buik-type. Wat zegt dit zogenaamde tritype over jou? Hoe kun je deze zelfkennis inzetten in je werk of in je privéleven?
- Je onderzoekt je kernkwaliteiten, passend bij je Basistype.
- 3 ontmoetingen, inclusief het eerste dagdeel met Selfscan.
- Duur 1e ontmoeting: 2,5 - 3 uur.
- Duur 2e en 3e ontmoeting: 75 - 90 minuten.

Binnen 14 dagen na afloop van de derde ontmoeting ontvang je via mail de Analyse (Persoonlijk Format).

NB. Heb je behoefte aan meer ontmoetingen, dan is dit uiteraard bespreekbaar.

(NIEUW!! Vanaf 2021) DE DUO-SELFSCAN

Geef je relatie een boost, leer elkaar op een dieper niveau kennen, en ga voor de Duo-SelfScan!
Wanneer je kiest voor de Duo-SelfScan Basis of Duo-Selfscan Plus, ontvang je 15% korting op de totaalprijs.

Ervaringen

Een aantal mensen heb ik gevraagd om hun ervaringen bij Leefjijwijzer te beschrijven. Met hun toestemming worden ze hieronder gedeeld.