Ken jezelf, scan jezelf!

De SelfScan

Naast de Kerntalentenanalyse die jouw uniek-persoonlijke Kerntalenten- en energieprofiel in kaart brengt, kun je bij Leefjijwijzer ook een spade dieper gaan. Aan de hand van het millenia-oude enneagram krijg je een psychologische verdieping van jezelf. Er zit een overeenkomst tussen de Kerntalentenanalyse en het Enneagram. Zoals je de kiemen van je Kerntalenten al als kind uitspeelde, zo nam je rond je 7e jaar onbewust en automatisch een gedragspatroon aan: een favoriet enneagramtype.

Het enneagram is…

…een millennia-oud gedragsmodel dat oorspronkelijk in het Oosten is ontstaan. Er bestaan verschillende visies op de wijze waarop het in het Westen terecht is gekomen. Zeker is dat zowel wijze mensen binnen het Christendom (zoals de woestijnvaders, Richard Rohr) als in het seculiere domein (zoals Helen Palmer, Don Richard Riso, Russ Hudson) van grote waarde zijn geweest in de doordenking en de verspreiding van het enneagram. In de afgelopen 17 jaar heb ik me in het model verdiept, een opleiding gevolgd en theologische en psychologische dwarsverbindingen gelegd waarvan ik je graag de vruchten laat plukken.

Selfscan
577
Krijg in één dagdeel diepere basic insight in jezelf, en leg een stevig fundament onder de rest van je leven.

Verloop van de ontmoeting:

- Intake
- De SelfScan
- Analyse & Inspiratie
- Duur: 2,5 - 3 uur

Vervolg:
Binnen 14 dagen na de SelfScan krijg je via mail de Analyse opgestuurd (Standaard Format).
Heb je na de SelfScan behoefte aan verdere, verdiepende coaching, dan is dit uiteraard mogelijk.

*Het coachingstarief is voor particulieren inclusief 21% BTW.

De SelfScan is ook te koppelen aan de Kerntalentenanalyse, waardoor je diepgaande kennis in jezelf krijgt. Via het Kerntalenten-plus Pakket maak je het mogelijk.

Heb je vragen? Bel of app me, ik help je graag verder:

0652134511