Ken jezelf? Scan jezelf!

Wat jij wilt met jouw SelfScan!

Je hebt geen coaching nodig, maar je wilt wel een stevige scan van jezelf krijgen.
Je wilt niet meerdere sessies volgen, maar wel grondig in één dagdeel met jezelf aan de slag.
Je wilt weten hoe je in elkaar steekt. Je wilt begrijpen hoe je naar je zelf en naar anderen kijkt, en waarom. Je wilt, soms na járen werk en/of relatie, wel eens weten wie je bent.

Je weet wat je wilt. Investeren in zorg en kennis van jezelf!

Hoe het werkt?

Persoonlijk, doorbrekend en doeltreffend:

a. Een-op-een, eerlijk, direct.
We ontmoeten elkaar in mijn coachpraktijk in Bunschoten (foto), maar altijd face to face.* Je hekelt, net als ik, zoetsappigheid en gepraat-in-de-ruimte. We gaan voor kwaliteit en inhoud, in een lekker tempo. En…alles mag worden gezegd!

*Het is ook mogelijk om de Selfscan samen online af te nemen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

b. Drie onderdelen in drie uur.
A. Kennismaking.
We stemmen op elkaar af om verwachtingspatronen eerlijk en helder op tafel te krijgen. Jij vertelt me naar de reden van de SelfScan, en je huidige status op je werk en/of je relatie. (NB. Je kunt er ook voor kiezen om dit vooraf in een gratis telefoongesprek (0652134511) met mij te doen. Dan pakken we dat gesprek aan het begin van onze ontmoeting kort en krachtig op. Dan ben je optimaal fit voor de SelfScan!)

B. SelfScan.
In een selfscan-interview gaan we de diepte in rond jouw persoonlijkheid. Ik stel de vragen, jij reageert intuïtief en authentiek. Soms vraag ik door, soms ga ik door… naar de volgende vraag. Juist het grote aantal vragen en doorvragen – minimaal 81 – levert een realistisch beeld op van wie jij bent. Als tool gebruik ik de diepte en veelzijdigheid van het enneagram**.

C. Analyse, inspiratie, ontwikkeling.
Direct na de SelfScan krijg je van mij het resultaat. Je zogenaamde (enneagram)type maak ik je kenbaar. In elk type zit gelaagdheid. Elk type wordt tot iets verleid, je vermijd iets, je hebt een afweermechanisme, een deugd, een Hoger Idee, het Hoogste Idee (exclusief bij Leefjijwijzer, vanuit joods-christelijk perspectief!), een fixatie en een passie. Ik leg je dit allemaal inspirerend uit, en we gaan na in hoeverre je dit alles bij jezelf herkent. En natuurlijk wat jou precies jou maakt hierin, en hoe je je kunt ontwikkelen.
Naar wens verbind ik onze bevindingen op holistische wijze aan het geestelijke en spirituele (geloofs)leven.

De SelfScan: ook voor later gebruik!

De kans is groot dat je inzichten over jezelf krijgt die je nog niet eerder hebt opgedaan. Daarmee kun je sowieso verder met je leven. Het grote voordeel is dat we samen een basis hebben gelegd. In geval van vragen of problemen in de toekomst, heb jij al vast een fundament gelegd. Dat is toch super om op terug te kunnen vallen?

Jouw investering:

a. Tijsdsinvestering: 2,5 tot 3 uur, een dagdeel dus, ‘s ochtends of ‘s middags.

b.Financiële investering: (In september tot oktober aangeboden voor geen 297, maar) 247 euro! De factuur ontvang je binnen 14 dagen na de afname van de SelfScan. Het genoemde bedrag is exclusief BTW voor cliënten uit het bedrijfsleven.

c. Je gaat voor een investering voor je geest en vaak ook je ziel. Voedend en van onschatbare waarde.

Ik hoop je te zien!

David Heek
Coach & Inspirator

**Wil je het enneagram alvast wat leren kennen? Bekijk dan hieronder het enneagram-college dat ik in de corona-tijd heb gegeven. Dit college is voor de “behapbaarheid” ook in drie delen geknipt: in de 3 harttypen, de 3 denktypen en de 3 buiktypen. Die drie video’s vind je onder The Full Version.

Lees hier een inleiding op het Enneagram
Ik heb op verfrissende wijze inzicht gekregen in processen die er diep in mij gaande zijn zonder dat ik me daarvan bewust was. Deze coaching helpt je opnieuw richting te bepalen en kan ik van harte aanbevelen.``
Marina
Ik kan niet anders zeggen dan: de SelfScan past precies bij mij. Ik ben in korte tijd stevig aan de tand gevoeld. Ik hou daar van! En Davids aanstekelijke humor zorgt ervoor dat het nooit echt te zwaar wordt. Goede tijd gehad, en ik kan verder met mijzelf!``
Henk-Jan
David is een goede coach met veel kennis van het enneagram. Hij heeft een unieke combi van coaching en theologie die mij veel praktische inzichten heeft gegeven.``
Marjan
Het Enneagram in joods-christelijk perspectief!
Het Enneagram in 3 delen - de Harttypen, de Denktypen en de Buiktypen