Lifecoaching
Individuele Coaching
110
Heb je behoefte aan een coach omdat je op dit moment in je leven met vragen zit over jezelf, je studie, je werk, je relatie?
Wil je verdere begeleiding bij de implementatie van je KernTalentenAnalyse?
Wil je coaching in zelfkennis via het enneagram (als je diepergaande en/of psychologische vragen hebt, of tegen terugkerende patronen aanloopt)?

- Onderzoek en bespreek de hulpvraag waar jij mee zit.
- Een (wandel)sessie duurt gemiddeld tussen de 75 en 90 minuten.
- Een eventueel traject duurt gemiddeld tussen de 3 en 7 gesprekken.

*Het coachingstarief is voor particulieren inclusief 21% BTW.

Ken jezelf, scan jezelf!

De SelfScan

Je wilt begrijpen hoe je naar je zelf en naar anderen kijkt, en waarom. Je wilt, soms na jaren werk of een relatie, wel eens weten wie je bent.

Hoe het werkt?

a. Eén-op-één, eerlijk, direct.
We ontmoeten elkaar in mijn coachpraktijk in Bunschoten (foto). We gaan voor kwaliteit en inhoud, in een lekker tempo. En…alles mag worden gezegd!

b. Drie onderdelen in drie uur.
1. Kennismaking.
Vooraf stemmen we op elkaar af om verwachtingspatronen eerlijk en helder op tafel te krijgen.

2. De SelfScan.
Tijdens de SelfScan gaan we de diepte in rond jouw persoonlijkheid. Ik stel de vragen, jij reageert intuïtief en authentiek. Soms vraag ik door, soms ga ik door… naar de volgende vraag. Juist het grote aantal vragen en doorvragen levert een realistisch beeld op van wie jij bent. Als tool gebruik ik de diepte en veelzijdigheid van het enneagram**.

3. Analyse, inspiratie, ontwikkeling.
Direct na de SelfScan hoor je van mij het resultaat. Je zogenaamde (enneagram)type maak ik je kenbaar, het favoriete luik waardoor jij naar jezelf en anderen kijkt. In elk type zit gelaagdheid, behorend bij dat type. Elk type kent een passie en vermijding (zie in de afbeelding hiernaast, in het “podium” van type 2 ‘De Helper’). Maar je hebt ook een afweermechanisme, een deugd en een Hoger Idee, een fixatie en een valkuil/hoofdzonde. Ik leg je dit allemaal helder en inspirerend uit, en we gaan na in hoeverre je dit alles bij jezelf herkent. En natuurlijk wat jou precies jou maakt hierin, en hoe je je kunt ontwikkelen. Naar wens vul ik je type aan met joods-christelijke inzichten, en verdiep ik je type vanuit oude bijbelverhalen en nieuwtestamentische levenslessen en levenswijsheid.

De SelfScan: ook voor later gebruik!

Ga ervan uit dat je inzichten over jezelf krijgt die je nog niet eerder hebt opgedaan. Ik maak vaak mee dat mensen opeens bewust worden van zichzelf. Dat is prachtig om te zien, en nog mooier om zelf te ervaren. En daarmee kun je sowieso verder met je leven. Het grote voordeel is dat we nu ook samen een basis hebben gelegd. In geval van vragen of issues in de toekomst is het heerlijk om op die basis terug te kunnen vallen!

Lees hier een inleiding op het Enneagram

Het enneagram is…

…een millennia-oud gedragsmodel dat oorspronkelijk in het Oosten is ontstaan. Er bestaan verschillende visies op de wijze waarop het in het Westen terecht is gekomen. Zeker is dat zowel wijze mensen binnen het Christendom (zoals de woestijnvaders, Richard Rohr) als in het seculiere domein (zoals Helen Palmer, Don Richard Riso, Russ Hudson) van grote waarde zijn geweest in de doordenking en de verspreiding van het enneagram. In de afgelopen 17 jaar heb ik me in het model verdiept, een opleiding gevolgd en theologische en psychologische dwarsverbindingen gelegd waarvan ik je graag de vruchten laat plukken.

Selfscan
297
Krijg in één dagdeel diepere basic insight in jezelf, en leg een stevig fundament onder de rest van je leven.

Verloop van de ontmoeting:

- Intake
- De SelfScan
- Analyse & Inspiratie
- Duur: 2,5 - 3 uur

Vervolg:
Binnen 14 dagen na de SelfScan krijg je via mail de Analyse opgestuurd (Standaard Format).
Heb je na de SelfScan behoefte aan verdere, verdiepende coaching, dan is dit uiteraard mogelijk.

*Het coachingstarief is exclusief 21% BTW.

DOE DE DUO-SELFSCAN

Geef je relatie een boost, leer elkaar op een dieper niveau kennen, en ga voor de Duo-SelfScan!

Wanneer je allebei de SelfScan doet profiteer je van een korting van 10 procent. Het tarief is namelijk 450 euro (excl. BTW).

Heb je vragen? Bel of app me, ik help je graag verder:

0652134511