Omarm elkaar en jullie Kerntalenten...

Laten we eerlijk zijn. Als we een relatie of samenlevingscontract aangaan of als we ervoor kiezen om te trouwen, zijn we vaak relatief jong.

Door de jaren heen verander je allebei. Je ontwikkelt je door, en je leert elkaar en jezelf beter en ook anders kennen. Dat hoort erbij. En het geeft aan dat het belangrijk is om in je relatie te investeren.

Wat kan de Kerntalentenanalyse jullie in dit relatieproces helpen! Je leert elkaars Kerntalentenprofiel en dus elkaars energieniveau kennen. Je krijgt zwart op wit op tafel dat je partner van andere en meer of minder dingen energie krijgt dan jij.

Omdat je de Kerntalentenprofielen van elkaar leert kennen, ontwijken jullie bergen onbegrip over elkaar. En dat heeft weer een enorm positieve uitwerking op jullie relatie.

Dit relatiegeschenk of huwelijkscadeau is bijzonder omdat je elkaar kunt leren kennen zónder in ellenlange praatsessies te hoeven zitten. Ook hoef je jezelf niet als een “cliënt” of “patiënt” te zien. Oftewel: het problematiseren van onze relaties is lang niet altijd nodig. Je kunt ook gewoon nuchter naar je relatie kijken. Zonder psychologie. Zonder therapie. Zonder maandenlange praatsessies.

Je kiest daarbij ook echt voor een dagje uit. Je gaat naar de Eemlandhoeve in Bunschoten, een bijzondere boerderij-plus met alle ruimte om te ontspannen, te wandelen en te eten.

KernTalenten en Relatie
1575
(Het tarief is inclusief BTW.)

Zo ziet jullie investering in jullie relatie en jezelf er uit:

- 9.00u in Bunschoten
- 1,5 uur interview met de een
- 1,5 uur interview met de ander
- Lunch in het restaurant (naar wens met mij er bij)
- 1,5 uur teruggave van jullie uniek-persoonlijke KernTalentenprofiel, waar jullie allebei bij aanwezig zijn. Het is geweldig om te zien hoe puzzelstukjes dan in elkaar vallen!
- 14.30u afsluiting.

Binnen 2 á 3 weken na het dagje uit ontvangen jullie allebei een levenslange geldig KernTalentenanalyseverslag, en maken we een afspraak voor een feedback-gesprek.

Na 3 en/of 9 maanden kunnen jullie kosteloos een afspraak maken om eventuele gemaakte keuzes met mij door te spreken.

Heb je vragen? Bel of app me, ik help jullie graag verder:

0652134511