Leef jij wijzer op de werkvloer?

Laat jezelf en elkaar wèl kennen!

Wie heeft het niet eens gezegd? ‘Jij en ik zijn echt twee handen op één buik.’ Of: ‘Die twee denken zo goed als over alles precies hetzelfde.’ En andersom, maar dan vaak eerder gevoeld dan gezegd: ‘Wat kost het me toch veel energie om met jou samen te werken.’ Met de een klikt het beter dan met de ander.

Is dat herkenbaar voor jullie op de werkvloer? En willen jullie beide kanten van het verhaal beter begrijpen, zowel de klik als de niet-klik binnen het team? Oftewel: wil je elkaar beter leren kennen?

Het enneagram is een gedragsmodel dat enorm helpt in die kennis van jezelf en je collega’s. No-nonsense, concreet, eerlijk en kraakhelder. Ontdek de negen verschillende gedragspatronen, en ervaar hoe diep en krachtig die in het team doorwerken. In een van die negen typen zul je jezelf het meest herkennen. En waarschijnlijk de collega met wie je het meest hebt, ook! Terwijl een ander juist ergens anders in de cirkel zit. Deze inzichten zijn fascinerend! Wie ermee in aanraking komt, wil het altijd weten: ‘Wat voor type ben ik? En wat kan ik ermee?’

Leefjijwijzer verzorgt trainingen voor bedrijven. Met twee simpele doelen.

1. Elk teamlid krijgt beter inzicht in en meer grip op zichzelf.

2. Elk teamlid krijgt meer ruimte, respect en waardering voor zijn of haar collega’s.

Maar dat is nog niet alles. Het mooiste bewaren we voor het laatst: in het Premium-pakket maakt u spelenderwijs kennis met het enneagram. Leefjijwijzer gelooft in de kracht van het spel en het kind-in-ons. Dat wordt leuk leren! En de spirit in jullie team krijgt op deze manier vanzelf een stevige boost!

Neem contact met me op voor meer informatie, en… keep the spirit!

David Heek
Coach, inspirator en trainer

Enneagram op de Werkvloer Basis en Premium
Leefjijwijzer biedt twee trainingen aan: Basis en Premium. Het verschil wordt gekenmerkt door de ruimte voor spel en creativiteit. Vraag naar de mogelijkheden voor een mix van beide opties. Denk bijvoorbeeld aan een andere tijdsduur of de verdeling van de training over niet aaneengesloten dagdelen.
De genoemde tarieven zijn exclusief BTW en reiskosten.
Enneagram op de Werkvloer - Basis (1 dagdeel)
750
De Basistraining van één dagdeel (3 uur) bevat de volgende elementen:

1. Inspiratie.
Een kennismaking met de negen typen van het enneagram.

2. Ontdekking.
Maak een korte zelftest en krijg een idee van jouw enneatype.

3. Verdieping.
Een diepgaander onderzoek van de negen typen: het Lagere en Hogere Zelfbeeld (naar wens gekoppeld aan spiritualiteit en zingeving).

4. Interactie.
In onderlinge gesprekken bevraag en ontdek je elkaars type, inclusief concrete Kwaliteiten, Valkuilen, Allergieën en Uitdagingen (Kernkwadrant).

5. Vervolg.
Handreikingen & adviezen om persoonlijk en/of als team een vervolg te kunnen geven aan de workshop.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, vragen of een boeking!

Enneagram op de werkvloer - Premium (2 dagdelen)
1350
Een Leefjijwijzer-training van twee dagdelen bevat de volgende elementen:

1. Inspiratie.
Een kennismaking met de negen typen van het enneagram.

2. Ontdekking.
Maak een korte zelftest en krijg een idee van jouw enneatype.

3. Verdieping.
Een diepgaander onderzoek van de typen: het Lagere en Hogere Zelfbeeld (naar wens gekoppeld aan spiritualiteit en zingeving).

4. Interactie.
In onderlinge gesprekken bevraag en ontdek je elkaars type, inclusief concrete Kwaliteiten, Valkuilen, Allergieën en Uitdagingen (Kernkwadrant).

5. Spel.
Ervaar, door de dag heen, het enneagram. Via op typen afgestemde spelletjes ontdek je spelenderwijs hoe jij en de ander in elkaar steekt. Zie jouw en elkaars kwaliteiten, valkuilen, allergieën en uitdagingen (Kernkwaliteiten & Enneagram, zie punt 4).

6. Vervolg
Ontvang handreikingen & adviezen om persoonlijk en/of als team een vervolg te kunnen geven aan de workshop.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, vragen of een boeking!

Leg direct contact met Leefjijwijzer.nl!