Introductieavond ‘Adam, E.V.A. en ik’ 

Wil jij jezelf beter leren kennen?
Wil jij met een frisse blik allerlei bijbelverhalen (her)lezen en toepassen?
En wil je dit doen als mannen onder elkaar?

Kom dan naar de introductieavond van de bijbel(zelf)kennis-cursus: ‘Adam, E.V.A. en ik’.

Via inspiratie, gesprekken en oefeningen spiegelen we onszelf aan Adam en vele anderen: Abraham, Mozes, Jakob, David, Paulus, Salomo, Jozef, Simson, Jona, Petrus, Boaz, Samuël, Johannes, Job, Saul, Gideon, en anderen.

We lezen verhalen waarin we kijken naar de ervaringen en gedragingen van bijbelse mannen. Het is fascinerend om hierin patronen te zien die we ook bij onszelf herkennen. Ook het handelen van God in de relatie met die mannen geeft verrassende inzichten. Je zult ervaren hoe herkenbaar en hoe dicht op de huid die verhalen, die mannen en God zelf komt…

Eerst maar eens kennismaken, toch, voordat je je verbindt aan een eventuele hele cursus. Ik nodig je van harte uit voor de introductie-avond op 22 november 2021, om 20.00u op de Eemlandhoeve in Bunschoten. Kom ervaren hoe kennis van jezelf en kennis van God op elkaar inwerken, via eeuwenoude bijbelverhalen.
Je kunt je eenvoudig hieronder aanmelden! Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.

Cursus 'Adam, E.V.A. en ik'

INTRODUCTIEAVOND

Adam, Jona en ik

Wat hebben het paradijsverhaal en het Ninevéverhaal met elkaar gemeen? Het gedrag van de hoofdpersonen…

Op deze avond verplaatsen we ons in Adam die niet ingrijpt als Eva haar hebzucht niet kan bedwingen, én in Jona die niet afreist naar Ninevé om te doen wat God van hem vraagt. Welke processen spelen hier, hoe reageert God daar op en wat kunnen we hiervan meenemen als het gaat om ons verlangen naar liefde, vrede en harmonie? Wat vertellen deze verhalen over conflictvermijding, zelfverdoving, daadkracht en zelfliefde? En zit er in jou ook een vuur dat je zou willen zien en voelen branden? En kom je daar soms moeilijk bij? Nou… je bent niet de enige. En zeker niet de eerste!

Leg direct contact met David!