Wat de KernTalentenanalyse uniek maakt

Wat waren de favoriete spelletjes die je vroeger deed?

Welke activiteiten en interesses had je toen nog meer?

En vooral: hóe speelde jij je spel uit?

Dat zegt namelijk alles over jouw dieperliggende en aangeboren talenten, die je op volwassen leeftijd als KernTalenten uitleeft.

Deze natuurlijke logica werd ontdekt door Danielle Krekels. In haar werkveld werving en selectie van wetenschappelijk opgeleid personeel kwam zij er achter dat ingenieurs een verrassend vergelijkbare speelvoorkeur in hun kindertijd bleken te hebben. Deze vaststelling was de aanleiding voor verder onderzoek. Ze ontdekte via meer dan 12000 gesprekken 23 KernTalenten die in 9 clusters zijn in te delen.

Anders dan in elke andere methode werkt de KernTalenten-Methode niet met hokjes, vakjes of (arche)types die via terugredeneren worden ingevuld. Het werkt juist net andersom: jij speelde als kind het liefst met allerlei spellen, en daaruit blijkt waarvoor jij in de wieg bent gelegd.

Kinderen spelen niet met Lego om creatief te worden, maar kinderen spelen met Lego omdat ze al creatief zijn. Het zit in de aard, in het karakter van het kind om zich creatief bezig te houden en het spelen met Lego is daar een uiting van. Ik hoop dat als mensen een appel zijn, ze trachten de knapperigste, zoetste en mooiste appel te worden in plaats van een mislukte appel die op een peer probeert te lijken.
Danielle KrekelsGrondlegger KernTalentenMethode (CoreTalents)

De KernTalentenMethode is een unieke methode die unieke mensen in kaart brengt. Niemand anders dan jij. Welke KernTalenten heb jij sterk, half of klein? Oftewel: welke KernTalenten geven jou plezier, energie en zin? En welke kosten jou sneller energie en besteed je liever uit?

De kunst is om je sterke KernTalenten zoveel mogelijk uit te leven, of het nu in je werk, relatie of privéleven is.

Past dit goed bij jou?

Laat me weten hoe de KernTalentenanalyse bijdraagt aan jouw verlangen naar ontwikkeling, groei of herstel.

  Ik ga akkoord met de privacyverklaring in de footer en geef toestemming voor het opslaan van mijn gegevens om contact met mij op te nemen.

  Liever direct contact?

  0652134511

  KernTalentenanalyse? In het kort:

  ✓ Inzicht in je aard, natuurlijk potentieel en intrinsieke motivatie
  ✓ Kort & krachtig: 0,5 uur vragenlijst, 2 uur uitvraag en 1 uur terugkoppeling
  ✓ Positief vanuit wat jij leuk vond in je speelgedrag als kind
  ✓ Levenslang geldige en gedegen blauwdruk waarop je bij keuzes terug kunt vallen