Mentoraat

In gesprek met een reisgenoot?

Zit je met levensvragen over jezelf of je geloofsleven? Zoek je op dit moment van je levensreis een gesprekspartner, adviseur of mentor?

Het is een droom van David Heek om een wijs man te worden. Die je kunt bezoeken met al je vragen. Iemand die gaandeweg geleerd heeft om beter te luisteren en mensen beter aan te voelen. En je verder kan helpen en adviseren.

Ik ben nog geen 40 jaar. Het is nog een lange weg naar de levenswijsheid. Ik noem me daarom een ‘reisgenoot’ die een rugzak draagt met theologische en pastorale bagage. Die inhoud helpt me om tijdens die levensreis waarin we elkaar ontmoeten, mijn rol als mentor op te kunnen pakken.

Wil je een eerlijk, inhoudelijk en persoonlijk gesprek op basis van wederzijdse gelijkheid? Schroom dan niet om contact met me op te nemen. Na onze eerste ontmoeting bepalen we in alle vrijheid hoe we onze weg vervolgen. Tot zover? Meer gesprekken? Alles is mogelijk!

Wil je een wijs gesprek?
Mentoraat
70
Ben je 20+ en loop je vast met jezelf, met anderen, in je werk, in de kerk, met God?

Voel je geen connectie meer tussen wat je doet en wie je bent? Ben je op zoek naar jezelf? Uit ervaring weet ik dat een paar goede gesprekken al een wereld van verschil kan opleveren.

(Prijs is excl. BTW en eventuele reiskosten à 0,26 ct/km)

Leg direct contact met Leefjijwijzer.nl!