Wat heb jij nodig om jezelf beter te leren kennen én om positieve en duurzame keuzes te maken in je werk of studiekeuze?

David Heek
Lifecoach & Inspirator op jouw levensweg

Leef je KernTalenten wijs uit!

Wil jij je werk met plezier blijven doen?
Wil jij zeker weten of een studie of een vervolgstudie bij jou past?
Wil je vooraf helder krijgen of jouw nieuwe baan of omscholing de juiste keus is?

Met de KernTalentenanalyse maak je de werk- en studiekeuzes waarvan jij blij wordt. Als je inzicht krijgt in je KernTalenten zet je vervolgstappen die jou gegarandeerd energie opleveren. Je zette ze namelijk ook al in als kind. Ik hoef je alleen maar te vragen welke spellen je vroeger deed en leuk vond. Dus: ‘Vertel maar…’

``Kinderen spelen niet met Lego om creatief te worden, maar kinderen spelen met Lego omdat ze al creatief zijn. Het zit in de aard, in het karakter van het kind om zichzelf creatief bezig te houden en het spelen met Lego is daar een uiting van. Ik hoop dat als mensen een appel zijn, ze trachten de knapperigste, zoetste en mooiste appel te worden in plaats van een mislukte appel die op een peer probeert te lijken.`` - Danielle Krekels (ontdekker en grondlegger van de KernTalenten-Methode)
De KernTalentenAnalyse - Beknopt en Helder
– Onderzoek en ontdek je echte zelf: wie ben ik? Wat wil ik?
– Ga het contact aan met hopeloze gevoelens, waardeloosheid, lusteloosheid, stress, gebrek aan zelfzorg, behoefte aan zingeving.
– Check of je studierichting of je beroep echt bij jou past. Klopt de stap die je wilt maken bij jouw karakter, kernkwaliteiten en verlangens?
– Geef je relatie een boost of kom uit het slop. Investeer in elkaar, en groei in kennis en liefde.
– Doe een selfscan en ontdek hoe jij hebt aangeleerd naar jezelf en anderen te kijken.
– Vind rust in aandacht, liefde en begeleiding voor jezelf tijdens je bore- of burnout.
– Omarm je begaafdheid. Voel jij je anders? Denk jij complexer? Loop je altijd voor de muziek uit, en daarom vast op mensen om je heen?
Kom in gesprek over verveling in je geloof of in de kerk. Blijf niet in frustratie hangen, en leer God én  jezelf anders en dieper kennen.
– Leer omgaan met je complexe denken en voelen, en onderzoek je (hoog)begaafdheid en hyperprikkelbaarheden of intensiteiten vanuit de ‘Theorie van Positieve Desintegratie’ (TPD) van Kazimierz Dabrowski.
Uitgangspunten en Werkwijze (coaching)
Pakketten en Tarieven 2021

Je hebt bij Leefjijwijzer de keuze uit meerdere pakketten.

Mijn uurtarief is €80,-. Voor beter contact én resultaat werk ik graag langer dan een uur met een cliënt, gemiddeld tussen de 75 en 90 minuten.

Onderstaande tarieven zijn voor particulieren inclusief 21% BTW en exclusief eventuele reiskosten. Bij een zakelijk traject is de BTW exclusief en aftrekbaar. De intake gebeurt telefonisch en is bij alle pakketten vrij van tarief (duur: ong. 30 min).

Tarieven zijn inclusief voorbereiding, bijwerken van het dossier, doordenken en schrijven van de SelfScan-analyse, en tussentijds contact via app en/of mail.

Individuele sessie
110
- Onderzoek en bespreek de hulpvraag waar jij mee zit.
- Een (wandel)sessie duurt gemiddeld tussen de 75 en 90 minuten.
- Een eventueel traject duurt gemiddeld tussen de 3 en 7 gesprekken.
Relatiecoaching
130
- Onderzoek en bespreek jullie hulpvraag.
- Een sessie duurt gemiddeld tussen de 75 en 90 minuten.
- Een eventueel traject duurt gemiddeld tussen de 3 en 7 gesprekken.
Selfscan Basis
297
Krijg in een dagdeel inzicht in jezelf.

- Intake
- De SelfScan
- Analyse & Inspiratie
- Vervolgstappen in ontwikkeling

Binnen 14 dagen na de SelfScan krijg je via mail de Analyse opgestuurd (Standaard Format).

Selfscan Plus
547
Verdiep je zelfkennis.

- Doe de Selfscan.
- Ervaar en bespreek de uitkomsten van de Selfscan die je opdoet op je werk en/of in je privéleven.
- Verdiep de Selfscan-Basis door de verbinding van je Basistype met de andere typen in jezelf (trityping: hart, hoofd, buik).
- Duur: 3 sessies, inclusief eerste dagdeel met Selfscan.
- Heb je behoefte aan meer sessies? Dat is uiteraard bespreekbaar.

Binnen 14 dagen na afloop van de derde ontmoeting ontvang je via de mail de Analyse (Persoonlijk Format). Hier kun je je hele verdere leven op terugvallen.

De jaarreis
997
- Trek een jaar met David op om je leven en werk te bespreken en te laten spiegelen.
- Ervaar de helende verbinding tussen God, jezelf en je werk/relaties.
- Frequentie: maandelijks (12 x per jaar, data in overleg).
- In en na de eerste ontmoeting voel je aan en laat je weten of je de jaarreis met David wilt maken. Na deze ontmoeting treedt het pakkettarief in werking.
- Een (wandel)sessie duurt gemiddeld tussen de 75 en 90 minuten.
- Incl. een gratis Selfscan t.w.v. 297 euro.

GEDEELDE ERVARINGEN

Een aantal cliënten deelt hieronder hun ervaringen met de coaching en cursussen.

VERGOEDINGEN

De kosten voor coaching worden meestal niet vergoed door de zorgverzekering, maar contact leggen met je zorgverzekeraar is altijd de moeite waard. Vanuit een aanvullende verzekering zijn er verzekeraars die de coachkosten wel (gedeeltelijk) vergoeden.

Coaching kan geheel of gedeeltelijk wel op andere manieren worden vergoed:

– Via de kerkgemeenschap:
Binnen uw kerkelijke gemeenschap is er vaak budget voor pastorale begeleidingstrajecten waarbij christelijke counseling uitkomst biedt. Ook voor relatie coaching/counseling.

– Via belastingaftrek:
Als eerder vermeld zijn scholingskosten (inclusief de btw) af te trekken. Voorwaarde is daarbij wel dat de kosten in functie zijn van het verkrijgen van een nieuwe baan, of orientatie daarop. Bijna alle kosten voor loopbaanbegeleiding zijn aftrekbaar. Je dient wel meer dan €250 te besteden om voor aftrekbaarheid in aanmerking te komen. Mocht je de kosten aftrekbaar willen maken, is het wijs om even contact op te nemen met de Belastingdienst.

– Via de werkgever:
Als je een werkgever hebt dan heeft deze veelal een ontwikkelbudget beschikbaar voor personeelsontwikkeling. Als werknemer kun je aanspraak hierop maken en dit besteden aan coaching, training of opleiding. Vraag je werkgever of deze wil investeren in jouw groei en ontwikkeling.

– Zakelijke vergoeding:
Voor ondernemers geldt dat coaching aftrekbaar is voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting.

Beperkte middelen?


Beschik je over een beperkt budget en wil je wèl een traject volgen? Neem ook dan contact met mij op. Samen komen we eruit. Vul het contactformulier in of bel: 0652134511.

 

Zakelijke cliënten


Voor zakelijke coaching en training geldt een ander tarief. Neem voor meer informatie contact op om zaken door te spreken. Vul het contactformulier in of bel: 0652134511.

 

Afspraak afzeggen


Het is uiteraard mogelijk om een afspraak af te zeggen. We spreken af dat dit uiterlijk 24 uur van tevoren gebeurt. Bij niet tijdig afzeggen wordt de sessie in rekening gebracht.

 

HET LEEFJIJWIJZER-LOGO…

…is geïnspireerd op een oerverhaal.

Je ziet de twee centrale bomen uit de Genesis-oertuin. Dat paradijs kun je zien als de wereld in het klein. De bomen staan symbool voor ons grootste verlangen (Leven) en onze broodnodige voeding (Wijsheid). Leef jij wijzer!

Lees verder
Tussen de bomen staat een androgyn persoon. Niet mannelijk, niet vrouwelijk. Die adamspersoon staat symbool voor de mens(heid), voor ons, voor iedereen. We willen allemaal lang leven. En wie wil er nu niet groeien in wijsheid?

De persoon en bomen zijn geaard in het mysterie. Eeuwenoude beschrijvingen van dat mysterie zijn ‘God’, ‘de Allerhoogste’, ‘het Alomvattende’, ‘de Drie-enige’, ‘de Aanwezige’ of ‘de Bron’. Of geef jij liever de voorkeur aan een andere omschrijving?

Locatie Coachpraktijk Haarbrug 4f Bunschoten
Coaching-Blogs
Coaching
De vuursteen
Enneagram
“Het tiert goedheid om me heen”