Begeleiding

In gesprek met een geestelijke begeleider?

Zit je met vragen over jezelf, God of je geloofsleven? En zou je op dit moment van je levensreis een geestelijke begeleider kunnen gebruiken?

Ik ben geen therapeut, coach of mentor. Ik wil heel bewust een geestelijke begeleider zijn. En zelfs die naam gebruik ik bescheiden. Want niet ik, maar alleen degene die wordt begeleid kan vaststellen of ik een begeleider ben geweest.

Hoe ik werk? Ik luister aandachtig naar wat er leeft in je hart. Samen met jou probeer ik verborgen verlangens bloot te leggen. Ik geloof dat God ononderbroken werkt in het binnenste van het hart van de gelovige. Begeleiding wil zeggen dat ik je help om naar die diepe, innerlijke stem te luisteren. Waar jouw stem en de stem van de Geest samenkomen. Zodat je gaat opmerken waarheen de Geest je in de concrete omstandigheden van je leven stuwt.

Wil je een eerlijk en persoonlijk gesprek op basis van wederzijdse gelijkheid? Schroom dan niet om contact met me op te nemen. Na onze eerste ontmoeting bepaal je in alle vrijheid hoe je je weg vervolgt. Tot zover? Meer gesprekken? Alles is mogelijk, alles is goed.

Wil je een wijs gesprek?
Begeleiding
70
Ben je 20+ en loop je vast met jezelf, met anderen, in je geloof, in de kerk, op je werk, met God?

Voel je geen connectie meer tussen wat je doet en wie je bent? Ben je op zoek naar jezelf? Uit ervaring weet ik dat een paar goede gesprekken al een wereld van verschil kan opleveren.

(Prijs is per ontmoeting en excl. BTW)

Leg direct contact met Leefjijwijzer.nl!